24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl WhatsApp 070 379 50 00

Alzheimer Café Loosduinen op 17 mei

Graag nodigen wij u uit om bij het Alzheimer Café op 17 mei aanwezig te zijn. Het thema van deze avond is: Als thuis wonen niet meer gaat.

De verzorging van iemand met dementie wordt vaak zwaarder naarmate de ziekte erger wordt. Opname in een verpleeghuis kan dan het beste alternatief zijn, maar dat is wel een moeilijke beslissing. Hoe bereidt u zich voor als opname van uw naaste in zicht komt? Op deze avond vertellen we hoe dit proces verloopt en wat u daarvoor moet regelen. Ook zullen we u informatie geven waar u bij de keuze voor een verpleeghuis of kleinschalig woonvoorziening op kunt letten en wat u van het verpleeghuis kunt verwachten. Verder is er aandacht voor de veranderingen binnen de zorg.

Gastspreker: Ineke Huitema, casemanager dementie bij Haagse Wijk- en Woonzorg.

Wanneer? Dit Alzheimer Café is iedere tweede donderdag van de maand open van 19.00 – 21.30 uur.

Voor wie? Voor mensen met beginnende dementie, hun partner, kinderen, familieleden, professionals uit de zorg en andere belangstellenden.

Waar? Locatie Alzheimer Café Loosduinen: Mozartlaan 211a, 2555 JE Den Haag (het rode bruggetje over).

Bereikbaarheid: Met het openbaar vervoer tramlijn 3 halte Mozartlaan. Met de auto is er aan de Mozartlaan voor de seniorenflat Mozartduin gratis parkeergelegenheid. Daarna loopt u het bruggetje over en vindt u de ingang aan de linkerkant.

Voor meer informatie: programmacoördinator Jozien Wolthers, emailadres: JWolthers@cardia.nl, telefoonnummer: 06 – 138 021 18.

Wij hopen u als gast te verwelkomen in ons Alzheimer Café Loosduinen!