24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl WhatsApp 070 379 50 00

Alzheimer Café Loosduinen op 9 november

Graag nodigen wij u uit om bij het Alzheimer Café op 9 november aanwezig te zijn. In het bijzonder mensen met dementie, hun mantelzorgers, familieleden, professionals en mensen die geïnteresseerd zijn in het thema dat op deze avond centraal staat: Hoe praat ik met iemand met dementie?

Wanneer iemand last krijgt van geheugenverlies kan er verwarring ontstaan met betrekking tot de communicatie. Dat is moeilijk voor degene zelf, maar ook voor de partner, kinderen of andere betrokkenen. Is het nu goed om als naaste te zeggen dat er iets niet klopt of is het beter om ‘mee te gaan’ in het verhaal van de persoon met geheugenverlies?

Marie-Elise van den Brandt, psycholoog bij HWW zorg, zal deze vraag en uw eigen vragen met u bespreken.

Dit Alzheimer Café vindt iedere tweede donderdag van de maand plaats van 19.00 – 21.30 uur. De inloop is van 19.00 – 19.30 uur met gratis koffie en thee. Om 19.30 uur start onze gastspreker tot 21.00 uur, onderbroken door een korte pauze. Vanaf 21.00 uur kunt u nog een drankje en een hapje nemen tegen betaling en om 21.30 uur sluit ons café.

Voor wie: mensen met (beginnende) dementie, hun partners, kinderen, familieleden, mantelzorgers, professionals uit de zorg en andere belangstellenden.

Waar: Mozartlaan 211a, 2555 JE  Den Haag (het rode bruggetje over).

Bereikbaarheid: Openbaar vervoer tramlijn 3, halte Mozartlaan. Met de auto vanaf de Laan van Meerdervoort: laatste straat (richting Loosduinen) linksaf. De eerste straat links is de Mozartlaan, aan de linkerkant het eerste gebouw Mozartduin. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor meer informatie: programmacoördinator Jozien Wolthers, email: JWolthers@cardia.nl, telefoonnummer: 06 – 138 021 18.

Wij hopen u als gast te verwelkomen in ons Alzheimer Café Loosduinen!