24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl 070 379 50 00

Woonzorgcentrum Moerwijk zet zich in voor goede doelen

Een gezellige dag met een serieus doel. Zo kan de benefietdag die plaatsvindt op vrijdag 1 september worden omschreven. Woonzorgcentrum Moerwijk, een locatie van Haagse Wijk – en Woonzorg, organiseert deze dag om geld in te zamelen voor twee goede doelen: een verzorgingshuis in Suriname en een weeshuis in Indonesië. Het woonzorgcentrum wordt die dag omgetoverd tot een huis in Surinaamse en Indonesische sferen.

Er kan worden genoten van veel hapjes en gerechten uit deze landen, maar er zijn ook poffertjes,  live muziek, een rommelmarkt, Rad van Fortuin en foto’s en verhalen over de goede doelen. En er is nog veel meer.

Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 20.00 uur in de Wintertuin van woonzorgcentrum Moerwijk. De entree is gratis.

Het ingezamelde geld wordt verdeeld tussen de twee goede doelen. Het verzorgingshuis in Suriname hoopt hiermee het noodzakelijke onderhoud aan de badkamers te kunnen betalen en de huiskamermuren te verven. Het weeshuis in Indonesië kan het geld ook goed gebruiken voor goede matrassen en kledingkasten.

Wij begroeten u graag op 1 september!

Waar: Woonzorgcentrum Moerwijk (Wintertuin), Twickelstraat 120 in Den Haag
Wanneer: vrijdag 1 september van 11.00 – 20.00 uur