24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl

Mevrouw Schaap-Grootveld woont zelfstandig in Scheveningen en krijgt thuiszorg van HWW Zorg.

 

Hoe lang heeft u al thuiszorg van HWW Zorg?

Nou toch al een tijdje hoor, voor verschillende vormen van ondersteuning. Regelmatig douchen, voorheen steunkousen en nu met zwachtelen van mijn been al een paar maanden zo’n drie keer per week. En als er tussentijds iets is, kan ik altijd bellen.

Woont u hier al lang?

Al dertien jaar, samen met mijn dochter die leeft met een evenwichtsstoornis. Met zijn tweetjes kunnen het meeste aan, maar de zorg van HWW Zorg geeft net dat laatste beetje ondersteuning dat het mogelijk maakt dat we zelfstandig kunnen wonen. Ik wil hier nooit meer weg, ik kan de zee zien vanuit mijn stoel.

Wat is uw levensmotto?

Ik ben een rasechte Scheveningse en doe nog volop mee in het sociale leven hier. Zo ben ik secretaresse van de Soos. Maar hier en daar geef ik het stokje door aan de volgende generatie hoor, ik word wel wat minder flexibel en kan niet meer zo makkelijk mee met de taxibus.

Wat vindt u van de zorg?

Het is uitstekende hulp, en nog vriendelijk ook. Nooit kortaf of mopperend. Er zitten ook veel andere Schaapjes tussen bij de verpleging. Dat is wel typisch Scheveningen ja, grote families en ons-kent-ons. Gezellig toch?