24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl

Vanaf 1 november 2016 is het mogelijk om via ZorgDomein digitaal te verwijzen naar Haagse Wijk- en Woonzorg. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar verdere verbetering van de samenwerking met de huisartsen in ons adherentiegebied. ZorgDomein wordt door circa 90% van de huisartsen in Nederland gebruikt om patiënten digitaal te verwijzen naar meer dan 290 aangesloten zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, GGZ-instellingen, huisartsenlaboratoria of andere zorgaanbieders.

Wat biedt ZorgDomein?
Vanaf 1 november is het actuele zorgaanbod van Haagse Wijk- en Woonzorg beschikbaar in de ZorgDomein Verwijsapplicatie. U kunt uw patiënten digitaal naar dit zorgaanbod verwijzen. Om samen met uw patiënt een keuze te maken uit het verwijsaanbod is direct vanuit het Huisartsen Informatiesysteem (HIS) via ZorgDomein informatie beschikbaar over:

  • het zorgtraject;
  • de actuele toegangstijd;
  • eventuele verwijscriteria;
  • informatie waarmee de patiënt zich op de juiste wijze kan voorbereiden op de afspraak.

Vanuit het HIS wordt de relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en digitaal verzonden. De verwijsbrief wordt uiteraard ook bewaard in uw HIS.

Nog geen ZorgDomein?
Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u er wel gebruik van gaan maken? Of is ZorgDomein inmiddels geïnstalleerd en heeft u er vragen over? Neem dan contact op met de Servicedesk van ZorgDomein servicedesk@zorgdomein.nl of (020) 471 52 82.