24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl WhatsApp 070 379 50 00

Uitbreiding Dagactiviteiten Paulus Potter

U bent van harte welkom bij Dagactiviteiten Paulus Potter!

Wij breiden ons aanbod uit. Vanaf nu hebben we een begeleider die naast het Nederlands ook de Turkse taal en cultuur kent. Zo voelt u zich met een Turkse achtergrond nog beter thuis.

Voor wie?
Dagactiviteiten worden aangeboden voor senioren die nog zelfstandig wonen, maar wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het is ook bedoeld voor senioren van wie de partner, familie of andere mantelzorger wat meer tijd voor zichzelf nodig heeft.

Wat?
Dagactiviteiten Paulus Potter kan u helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er is een dagprogramma met wisselende activiteiten, zoals zingen, koffie drinken, de krant lezen en nog veel meer. Bij alle groepen is veel ruimte voor de eigen cultuur en religie en we bieden u een gezellige plek om anderen te ontmoeten. Naast het aanbieden van activiteiten kunnen we ook hulp bieden bij praktische zaken zoals het lezen van een brief of invullen van een formulier.

Wanneer?
Van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 – 15.30 uur. Samen met u kijken wij hoe vaak per week u naar de dagactiviteiten komt.  

Aanmelden/informatie
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via (070) 379 33 00. 

U kunt ook altijd een afspraak maken om een keer langs te komen en sfeer te proeven in Paulus Potter. Natuurlijk is
het ook mogelijk dat we bij u thuis komen om met u te bespreken of Paulus Potter iets voor u is. 
Voor de dagactiviteiten
en het vervoer van en naar Paulus Potter is een beschikking nodig van de gemeente. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen hiervan.

Dagactiviteiten Paulus Potter, Paulus Potterstraat 184, 2526 TG Den Haag