24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl

HWW zorg biedt verschillende vormen van woonzorg. In de woonzorgcentra kunt u zelfstandig wonen in een veilige omgeving. Heeft u intensieve zorg nodig dan bieden wij langdurige verpleging en zorg in onze verpleeghuizen.

Verpleeghuis

Als u opgenomen bent in een verpleeghuis van HWW zorg is er altijd sprake van behandeling. Daarom beschikt elk verpleeghuis over een multidisciplinair behandelteam. Zij ondersteunen u bij de behandeling. De specialist ouderengeneeskunde is geschoold in behandeling aan ouderen en hun specifieke klachten en aandoeningen. Naast de specialist ouderengeneeskunde kan u ook behandeld worden door een fysiotherapeut, ergotherapeut, geestelijk verzorger, logopedist of diëtist. De geestelijk verzorger kan u ondersteunen bij levensvragen, de maatschappelijk werker kan u helpen weer naar huis terug te keren.

Verblijf in een verpleeghuis

Als u intensievere zorg nodig heeft en toch op een prettige plek wilt wonen, kom dan bij ons! HWW zorg biedt tijdelijke en langdurige verpleging of zorg aan in onze verpleeghuizen. Prettig wonen in een veilige omgeving met behoud van eigen ritme! Want ook al heeft u intensieve zorg nodig, u heeft wel uw eigen gewoonten en levensstijl! Hoe laat u graag opstaat. Wat u altijd met ontbijt eet. Ga zo maar door. Geef uw wensen vooral aan, wees assertief, dan kunnen we ons eraan aanpassen en zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen!

Indicatie

Wanneer u verhuist naar een verpleeghuis, heeft u niet meer genoeg aan de verpleging en zorg aan huis en heeft permanent intensievere zorg en ondersteuning nodig. Soms omdat u lichamelijke aandoeningen heeft of omdat er sprake is van een vorm van dementie. In tegenstelling tot woonzorgcentra is voor een verpleeghuis altijd een indicatie mét behandeling nodig (zorgzwaarte 4 of hoger mét behandeling). Die kunt u zelf regelen via uw arts. Bijvoorbeeld uw huisarts of de behandelend arts in het ziekenhuis. In uw indicatie staat wat de behandeling omhelst.  Als uw indicatie is afgegeven, wordt u aangemeld bij het verpleeghuis van uw keuze. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van al onze verpleeghuizen.

Behandeling

Bij HWW zorg bent u verzekerd van hooggekwalificeerde verpleging, behandeling en zorg, door een multidisciplinair behandelteam van o.a. bekwame en betrokken artsen en verpleegkundigen. Op lichamelijk en geestelijk gebied. Onze behandeldienst bestaat uit onder andere artsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, geestelijk verzorgers, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. De specialist ouderengeneeskunde is geschoold in behandeling van ouderen en hun specifieke klachten en aandoeningen. De maatschappelijk werker kan u helpen weer naar huis terug te keren. Wilt u meer weten over welke behandelingen we aanbieden en bij welke aandoeningen we kunnen helpen? Klik dan hier!

Woonzorgcentrum

U woont thuis en hecht aan uw zelfstandigheid, maar u wilt wel graag kunnen terugvallen op hulp als dat nodig is? Of uw huis is eigenlijk te groot voor u alleen? Voelt u zich veiliger in een omgeving waar 24 uur zorgpersoneel aanwezig is? Of is het prettig om dagelijks mensen die u kent in uw directe omgeving te hebben? Samen te eten of gezamenlijk activiteiten ondernemen. Zomaar een aantal redenen om u eens te oriënteren op de verschillende alternatieven. In de woonzorgcentra van HWW zorg kunt u terecht met een zorgindicatie (ZZP) van niveau 4 of hoger.

HWW zorg staat voor zelfstandig wonen in een veilige omgeving met behoud van uw eigen ritme! U kunt net zo doen als thuis: bijvoorbeeld opstaan, ontbijten, douchen, lunchen, et cetera, wanneer u wilt! We maken samen goede afspraken over structuur, begeleiding en dagindeling! Is er hulp nodig, dan is die er!

De huisarts en de verzorging worden indien nodig ondersteund door de specialist ouderengeneeskunde of door de psycholoog, bijvoorbeeld in een overleg waar de huisarts hen om advies vraagt. Naast deze twee behandelaren kunt u in de woonzorgcentra ook gebruik maken van onze fysiotherapie, ergotherapie, geestelijk verzorger en diëtisten.

WLZ (Wet Langdurige Zorg), indicatie 4>

Als u een WLZ-indicatie van 4 of hoger heeft, kunt u in een woonzorgcentrum komen wonen. Bij HWW zorg hebben bewoners een eigen appartement. Ze krijgen de zorg en hulp die zij nodig hebben en alles wordt geregeld: van de gebruikelijke zorg tot intensievere zorg en begeleiding. Afhankelijk van de indicatie stemmen we samen de zorgbehoeften af. Mocht de zorgbehoefte toenemen, dan helpen wij u natuurlijk met het aanvragen van een hogere indicatie.

De Eshoeve

Licht en ruim huis in het Scheveningse Belgisch Park

Kijk verder

De Eshoeve Residentie

Zelfstandig wonen met intensieve zorg

Kijk verder

Houtwijk

Zorglocatie Houtwijk HWW zorg

Uitnodigend, vriendelijk huis op de grens van Loosduinen en Escamp

Kijk verder

De Schildershoek

Kleurrijk multicultureel huis in de Schilderswijk

Kijk verder

Vrederust-West

Ruim eigentijds huis nabij het Westland

Kijk verder

Op de Laan

intieme locatie in het Zeeheldenkwartier

Kijk verder

Rivierenbuurt

Zorg in Rivierenbuurt

Wonen in het sprankelende centrum van Den Haag

Kijk verder

Ametisthorst

De Amethisthorst HWW zorg woonzorg

Vriendelijk en gastvrij in Mariahoeve

Kijk verder

Moerwijk

Woonzorglocatie Moerwijk HWW zorg

Vriendelijk, uitnodigend en open in Moerwijk

Kijk verder