24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl

Op Scheveningen, in het groene Belgisch Park, ligt de stijlvolle De Eshoeve Residentie. Deze woonvoorziening van HWW zorg bevat 47 appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening of beperking. Heeft u verpleeghuiszorg nodig (WLZ-indicatie’s 4, 6 en 8 mét behandeling), maar wilt én kunt u zelfstandig wonen? In De Eshoeve Residentie behoudt u de regie over uw leven!

Uniek concept!

De Eshoeve Residentie is ingericht voor mensen die zorg nodig hebben, maar willen leven zoals ze thuis gewend zijn. U kunt tijd doorbrengen in uw eigen luxe appartement, en zelfstandig leven, maar wel in het achterland van een verpleeghuis. De Eshoeve ligt namelijk letterlijk op een steenworp afstand. U kunt dus zelfstandig leven in de Residentie, maar wel gebruik maken van de faciliteiten, ook die van De Eshoeve, en uiteraard meedoen met activiteiten. Kortom: u hoeft niks, maar u kunt alles! U kunt zelf uw dag invullen!

U beschikt in De Eshoeve Residentie over een eigen, ruim en comfortabel appartement (48 m2). Dit bestaat uit een woon-/slaapkamer met pantry en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Natuurlijk ontbreken ook aansluitingen voor telefoon, radio/televisie en internet niet. U kunt het appartement – binnen de geldende veiligheidsvoorschriften – inrichten naar uw eigen smaak. Zo voelt u zich er snel thuis! Het appartement wordt eenmaal per week kosteloos schoongemaakt.

Uw woonruimte bevat een oproep- en alarmeringssysteem. In geval van nood krijgt u daarmee snel contact met een van onze zorgmedewerkers.

Behandeling: binnen De Residentie is een team van behandelaars werkzaam waaronder een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, geestelijk verzorger en een maatschappelijk werker.

Goed om te weten is dat we in De Eshoeve Residentie ook de beschikking hebben over een beperkt aantal dubbele appartementen voor echtparen. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het wel noodzakelijk dat beide partners een indicatie hebben voor verpleeghuiszorg.

De hele locatie beschikt over Wifi.

Privacy verzekerd

In De Eshoeve Residentie woont u zelfstandig met de veiligheid van een zorginstelling achter de hand. Wij bekijken in overleg met u welke zorg, behandeling en diensten u nodig heeft en op welke momenten. Die ondersteuning ontvangt u meestal in uw eigen woonruimte. Buiten de afgesproken zorgmomenten komen er in principe geen zorgverleners in uw appartement. Uw privacy is dus verzekerd. Natuurlijk kunt u wel dag en nacht terugvallen op verzorging als dat nodig is. De Eshoeve Residentie beschikt over een vast zorgteam, met vertrouwde gezichten. Dat geeft een veilig gevoel!

Overige mogelijkheden

De Eshoeve Residentie biedt u naast privacy ook volop gelegenheid voor sociale contacten. Op de begane grond bevindt zich de Trêveszaal met het Petit Café en 2 Jachtkamers. In het Petit Café worden tevens uw maaltijden geserveerd. Hier zijn geen kosten aan verboden.

U kunt deelnemen aan een bloeiend verenigingsleven, met een breed scala aan activiteiten. We organiseren de activiteiten op basis van uw interesses en die van uw medebewoners. De Eshoeve Residentie beschikt daarnaast over een fraaie eigen tuin en een dakterras.

Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van de voorzieningen van het naastgelegen verpleeghuis De Eshoeve van HWW zorg. Hiermee is De Eshoeve Residentie verbonden via de centrale hal. Denk bijvoorbeeld aan het Grand Café, waar u a la carte kunt eten, de kapsalon, de bibliotheek en de schoonheidssalon. U mag ook altijd deelnemen aan de activiteiten die het verpleeghuis organiseert!

Uw familie en bekenden zijn vanzelfsprekend welkom in De Eshoeve Residentie. Voor bezoek, maar ook voor mantelzorg als u dit wenst. Wij hechten eraan om u en uw familie zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen. Want ook daardoor kunt u uw eigen leven blijven leiden zoals u het graag wilt.

Aanvraag

Om te kunnen wonen in De Eshoeve Residentie, heeft u een WLZ-indicatie ZZP VV 4, 6 en 8 nodig. (Voor ZZP VV 4 hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar) Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan. Voor verblijf in De Eshoeve Residentie is het wel van belang dat u geestelijk in staat bent om zelfstandig te wonen. Bewoners uit alle leeftijdscategorieën zijn welkom op deze mooie plek waar je in de verte de zee kan horen en strand en duinen ruikt!