24/7 bereikbaar, dienst- en zorgverlenend

070 379 50 00 info@hwwzorg.nl

U voelt zich onwel of bent gevallen. U kunt de telefoon niet meer bereiken. Met personenalarmering van HWW zorg kunt u ook in dergelijke noodsituaties altijd de buitenwereld waarschuwen. Eén druk op de knop van het zendertje om uw hals is genoeg. U hebt dan direct contact met de ervaren medewerkers van de Meldkamer. Die regelen dat een familielid, verpleegkundige, de huisarts of een ambulance naar u toekomen.

Altijd bereikbaar

De meldkamer voor personenalarmering is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunt u met een veilig gevoel zelfstandig thuis blijven wonen. Ook wanneer u niet meer zo mobiel bent of sneller valt dan vroeger. Want als er iets gebeurt, bent u niet alleen.

Eenvoudige bediening

Iedereen in Den Haag kan personenalarmering van HWW zorg laten installeren. Uw woning moet hiervoor wel beschikken over een telefoonaansluiting. De alarmunit is eenvoudig te bedienen. Daarnaast krijgt u een handzaam zendertje dat u om uw hals of pols draagt. Hiermee kunt u in geval van nood altijd alarm slaan. Woont u in één van de omliggende gemeenten? Neem dan contact met ons op om te praten over de  mogelijkheden.

Vergoeding

In bepaalde situaties is een tegemoetkoming in de kosten (deels) mogelijk via uw zorgverzekeraar.